BREAKFAST PANCAKE|VEGAN PANCAKE AMÈRICAINS

17:5cover

  • Serves         1-2
  • Cooks In     30 Min
  • Difficulty    3/10
  • ECO

PANCAKE

1 cup flour
1 tsp cane sugar
1/3 tsp salt
1 tsp baking powder
1 cup non-dairy milk(soy milk)

TOPPING

lemon skin
soy yogurt
berries
slices of banana

Method

Put all the pancake ingredients into a large bowl, mix it with the fork/whisk until smooth.
use non-stick pan over mid heat,put the same amount mixture into pan with a large spoon each time.
when you start to see the bubble showing up on the top,its mean you can turn the pancake to other side, cook each side until golden colours.
served with your favourite topping.
Enjoy.


PANCAKE

1 tasse de farine
1 cuillère à café de sucre de canne
1/3 cuillère à café de sel
1 cuillère à café de levure
1 tasse de Lait végétal (lait de soja)

TOPPING

Peau de citron
Yaourt au soja
Baies
Tranches de banane

Méthode

– Mettez tous les ingrédients de pancake dans un grand bol, mélangez avec la fourchette / fouet jusqu’à consistance lisse.
– Utilisez une poêle antiadhésive à mi feu. Versez une grande cuillère du mélange pour chaque pancake.

– lorsque vous commencez à voir des bulles sur le dessus, vous pouvez tourner le pancake de l’autre côté,cuire chaque côté jusqu’à ce qu’ils soient dorés.
– Servir avec votre topping préféré.
bon appétit

 

 

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